25. októbra 2021

TEST osobnosti: Podľa DVERÍ Ti poviem, aký si !!!


Je možné, aby výber dverí zistil Tvoju povahu? No, odpoveď Ťa možno prekvapí!


Ako na to:

Vyber si jedny dvere, ktoré ŤA najviac oslovili, ktoré Ti proste najviac padli do oka. Nehľadaj v tom žiadnu logiku. Pamätaj, že Tvoje prvotné rozhodnutie je rozhodnutie podvedomia a je to najlepšie:













Dvere 1:

Si zábavná osobnosť, máš rád všetko vzdušné a svetlé. Tvoj život je o starostlivosti o druhých a tiež o radosti z maličkostí, akú v Tebe môže vyvolať vôňa obľúbenej sviečky či čerstvý chlieb z pekárne. Pravdepodobne máš záľubu v cestovaní a poznávaní cudzích kultúr. Chceš každému skutočne dopriať a vytvoriť srdečnú atmosféru sa Ti darí veľmi ľahko. Dôležité pre Teba je zapamätať si, že ak budeš potrebovať pomoc Ty, netreba sa báť o ňu požiadať.

Dvere 2:

Záležitosti máš rád jasné, čisté, priame, prekáža Ti zbytočné prikrášľovanie reality či chodenie okolo horúcej kaše. Možno silou mocou zápasíš o to, aby bol Tvoj život perfektný, ale... Nechýba Ti niečo? V práci sa snažíš a na svoje zásluhy si hrdý. Ale aj keď tvrdo pracuješ, či už v zamestnaní alebo v škole, nemal by si zabúdať na svoj osobný rozvoj, svoje skutočné JA. Život je o hľadaní rovnováhy, pestrosti a vytváraní nezabudnuteľných zážitkov. Ak máš pocit, že už dlho chodíš po vyšľapaných chodníčkoch, vyskúšaj inú cestu. Možno Ťa prekvapí!


Dvere 3:

Je zrejmé, že si nepredvídateľná osobnosť a ľuďom, ktorých si pustítš do života, pripadáš veľmi zaujímavý. Si všestranný a dobrý vo viacerých smeroch. Si tiež umelecká duša a to sa môže prejaviť rôznym spôsobom. Dokážeš vytvoriť z ničoho niečo, cudzie Ti nemusia byť napríklad second-handy. Vieš vdýchnuť život starým veciam. Môžno Ti je dobre, keď si zalezený doma, kde máš vlastný svet, ale pamätaj, že sem-tam z neho treba vyjsť von. Je čas zísť z oblakov späť na zem!



Čítaj tiež: Si PERFEKCIONISTA vo svojom živote ? TOTO sa Ti môže stať !

Dvere 4:


Si sentimentálna duša a občas vieš byť trošku dramatický. Máš v sebe osobnosť umelca, vďaka tomu sa rád prejavuješ písaním, hudbou alebo v inom druhu umenia. Tvoja povaha je dvojitá – raz si otvorený a priateľský, inokedy uzavretý a užívaš si samotu. Myšlienky a problémy si často nechávaš pre seba. Aj keď si myslíš, že by ich nikto nepochopil, otestuj a otvor sa a zdieľaj myšlienky s druhými. Budeš sa potom cítiť oveľa lepšie. Hlboko v duši môžeš byť nespokojný, no pred ostatnými sa budeš tváriť, že si v poriadku. Uvedom si, že ostatní sa s Tebou chcú podeliť o svoje pocity a chcú, aby si sa s nimi o tie Tvoje podelil tiež.

Dvere 5:

Je pre Teba veľmi dôležité zapadnúť a mať pocit, že si pánom každej situácie. V Tvojom živote sa stále niečo deje a až keď si výkonný, cítiš sa dobre. Tvoja zaneprázdnenosť môže viesť k tomu, že pre Teba bude potrebné na chvíľu sa zastaviť a zorientovať v situácii. Okrem toho, čo chce Tvoje telo? Nie je hriechom, ak sa zrelaxuješ napríklad v pondelok a úplne vypneš. Dopraj si čas na to, aby si zistili, čo Ťa baví. Otestuj napríklad nové hobby, ktoré nepatrí do Tvojich  každodenných koľají. Objavuj samúho seba, aj keď to má byť prostredníctvom oddychu. Život nie je pretek.



Dvere 6:

Si sebavedomá osoba, citlivá na detaily. Môžeš pôsobiť ako pohodová osobnosť, čo má rada vzrušenie, avšak vo vnútri si to stále Ty. Na svojom vystupovaní si dávaš záležať a zaujíma Ťa, ako Ťa vidia ostatní. No napríklad vnútri Tvojho auta alebo domu máš pravdepodobne neporiadok. Občas ideš sama proti sebe, čo môže byť zničujúce... Život človeka, ktorý je plný protikladov asi nie je jednoduchý, že? Nezabúdaj zhlboka dýchať a relaxovať. Nie vždy musíš potešiť ostatných a vyhovieť všetkým. Snaž sa zistiť, akými v skutočnosti chceš byť a čo chceš naozaj robiť.


Dvere 7:

Si priamy minimalista, ktorý má stále niečo na práci. Staráš sa o druhých a svoj čas venuješ všetkému, len nie sebe. Si trošku sentimentálny, takže sa rád obklopuješ spomienkami a vecami, ktoré Ti  ich pripomínajú. Rodina a priatelia, tí sú pre Teba dôležití, spravil by si pre nich všetko. Sám seba v živote nekladieš na prvé miesto a to Ťa robí spokojnými a napĺňa pocitom bezpečia. Čo by však Teba potešilo? Čo by Ti spestrilo a spríjemnilo život? Aj keď Ti život dáva úlohy – si matka či otec, manželka či manžel, učiteľka alebo manažér, atď., stále je to Tvoj život. Zastav sa a zamysli nad tým, ako chceš, aby vyzerala Tvoja budúcnosť. Každý pochopí, že chceš, aby sa aj Tebe diali krásne veci. Carpe diem – uži život.


Dvere 8:

To, že si zábavná a hravá povaha, Ťa udržuje večne mladým. Aj keď si pohodový a ľahko sa s Tebou vychádza, predsa len sú oblasti Tvojho života, v ktorých si menej sebavedomý a máš obavy. Máš "výzvu" sám seba zorganizovať, často nevieš, čo s problémom v Tvojej hlave, kde ho začať riešiť. Možno si hrdá osobnosť, avšak musíš sa naučiť mať sám seba ešte viacej rád. Daj si čas a objavte svoje skryté ja prostredníctvom seba vyjadrenia. Ako sa práve teraz prejavuješ svetu? Pamätaj, že v Tvojom okolí sú ľudia, čo Ti radi pomôžu. Ale musíš im dať najavo, že si ich snahu pomôcť schopní prijať. Život bude hneď ľahší, keď si ľudí pustíš bližšie k telu.

Si nepredvídateľná osoba, ktorá vždy vie, ako dať veci do pohybu. Si úžasný v riešení problémov a to Ťa robí na Tvojej úspešnej ceste životom šťastnými. Máš rád, ak sú veci nekomplikované a uspokojíš sa aj s priemerom. Veď prečo by si mali chcieť niečo viac? Je jednoduché Ťa potešiť a Ty rád tešíš iných. Oprava susedovej toalety, vtáčia búdka, čo poteší Tvoju mamu či pomoc priateľovi so zariaďovaním domu – si vždy tu, aby ste podali pomocnú ruku. Pamätaj si, že život je výnimočný. Je v poriadku, ak si občas dopraješ niečo špeciálne. Pretože aj Ty ste špeciálny!


Si osoba, ktorá dokáže úprimne oceniť stabilitu a istotu. Dá sa na Teba spoľahnúť a si pyšný na svoju záľubu v detailoch a kvalite. Vždy vieš, čo dostaneš. Do ničoho totiž neinvestuješ predtým, ako si overíš, že to stojí za to. Miluješ bezpečnosť a ochranu v každej oblasti Tvojho života. Nepotrebuješ mať nič navyše, ak v tom nevidíš zmysel alebo úžitok. Je možné, že v Tebe drieme kreatívna duša, ktorú však z nejakých dôvodov nechceš nechať sa prejaviť. Možno je to písanie, hudba či iné umenie, zatiaľ si si zo svojho nadania však neurobil zamestnanie. Máš pocit, že Tvoje problémy sú len Tvoje a ostatných nimi netreba zaťažovať. Maj na pamäti, že ukázať svoje pravé ja svetu, alebo dajme tomu aspoň susedom, nie je hriech. Sme všetci len ľudia.


Tak ako, sadli dvere s Tvojou povahou?




Andrea Urbašíková
Lektorka psychológie Neuro-Linguistického programovania (NLP Practicioner), motivátorka a autorka projektu: Som šťastné dieťa
 
Mojou vášňou je robiť radosť deťom, vytvárať im krásne farebné spomienky na detstvo pomocou podujatí a zároveň pomáhať detičkám s ŤZP, v núdzi a s DMO.

"Rastieme tým, že pomáhame ostatným !"

Keď sa ma pýtajú, prečo doprajem viac druhým ako sebe a že by som mala občas myslieť viac na seba, odpoveď je prostá: 
"Cítim, že moja duša je už pristará na to, aby som na tejto pozemskej púti hromadila zbytočné majetky či materialistické statky. To robí len mladá duša, ktorá ešte nepochopila význam bytia na tomto svete. Sme tu len dočasne a majetok, ktorý jednotlivec nadobudol na Zemi, zostáva na Zemi. Neprenáša si ho so sebou na druhý svet. Prenáša si však skutky a činy, podľa ktorých bude jeho posmrtný život hodnotený a následne odmenený podľa toho, akú hodnotu priniesol tomuto svetu."

Môžete ma poznať:

TOP najčítanejšie články:




Po 5-tich rokoch som si znova dala bielu múku. TOTO všetko sa mi stalo !!!







POZOR! Duchovné príčiny všetkých chorôb. Na čo Ťa v živote upozorňuje daná choroba ?

           


                                                                    Najväčší jed pre Tvoj organizmus! No cukor to nie je! Konzumuješ túto potravinu často ?






VIDEO: Viem, prečo neznášaš JESEŇ ako tisícky iných ľudí ! Tu je pravý dôvod:




                                                           50 múdrych rád od starčeka.Tá 48-ma Ťa dostane!



                                                                                                                                    PSYCHOLÓGIA FARIEB. Čo znamená ktorá farba na podvedomej úrovni ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára